avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada de depunere a dosarului de indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada de depunere a dosarului de indemnizatie

Daca merg sa depun dosarul pentru indemnizatie in a 43-a zi de la nasterea copilului, dar eu inca mai sunt in concediu de sarcina, pot depune dosarul (am vazut ca in actele pentru dosar trebuie depusa si decizia de suspendare activitate)?Firma la care lucrez are sediul in Constanta, iar eu lucrez intr-un punct de lucru in Bucuresti, cum procedez pentru adeverinta eliberata de Casa Judeteana de Pensii? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:10, 28 Noiembrie 2012
1. Intr-un raspuns pe alt topic v-am spus ca actele se depun in termen de 60 de zile lucratoare de la data de la care doriti sa luati CCC.

2. Aceasta data este prevazuta in decizia de suspendare a contractului individual de munca emisa de angajator in baza cererii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar indemnizatie ccc angelica82 angelica82 Buna seara, Doresc sa stiu cand pot depune dosarul pentru indemnizatie CCC, si ce data trebuie sa trec pe cererea de suspendare a CI depusa la ... (vezi toată discuția)
Nu am primit indemnizatia pentru cresterea copilului desi am depus actele de mult timp andreea20ro andreea20ro buna ziua,am depus la sf. lunii decembrie 2011 actele necesare pentru indemnizatie crestere copil la sibiu deoarece acolo figurez ca si adresa de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu trebuia sa nasc in 20 octombrie data probabila ... Mirela092 Mirela092 Buna ziua, eu trebuia sa nasc in 20 octombrie data probabila nasterii, dar din cauza unor probleme de ieri sunt internata in spital si voi naste maine. Sarcina ... (vezi toată discuția)