avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sechestrare bunuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sechestrare bunuri

am parcat masina intr o parcarcare pe domeniu public in locul pe care un vecin isi parca de obicei masina, fara ca acesta sa aibe acte juridice ca locul respectiv este sub orice forma (inchiriere, concesiune) in proprietatea sa. mentionez ca am parcat masina in caz de forta majora, neavand la dispozitie alt loc de parcare. ca reactie, vecinul, ca sa zic asa, mi a blocat masina parcand ostentativ in spatele masinii mele chiar daca acesta avea disponibil loc de parcare in dreapta masinii mele. intrebarea este daca pot face plangere penala pentru sechestrare de bunuri.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anghelion69 , utilizator 13:52, 1 Decembrie 2012
Trebuia sa sunati la politie in momentul in care ati gasit masina blocata.
asta ma gandeam si eu sa fac.... astept pana maine....poate vecinu revine la ganduri mai bune.....am un temei legal pe care ma pot baza....respectivul a formulat si amenintari la adresa mea
Nu aveti niciun temei legal, este o fapta minora care nu are natura penala si va trebui sa va intelegeti cu vecinul. Daca vecinul nu isi muta masina pana maine chemati politia locala.
multumesc, l-am convins deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la loc de parcare adp VladLazar VladLazar Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc care are parcare de resedinta inchiriata de la ADP. Am probleme cu patronii de la barul din colt care mereu parcheaza pe ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)
Reclamatie/plangere pentru amenintare IrinaMarinescu IrinaMarinescu Buna ziua. Va scriu pe a ma lamuri si pe mine cineva cu privire la unele lucruri. De la un timp la locul de munca seara cand plec gasesc biletele de amenintare ... (vezi toată discuția)