avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

in anul 2009 am achitat taxa si doresc sa o recuperez. Am platit-o la sectorul 1 Bucuresti. De 2 ani mi-am schimbat domiciliul in alt judet. Intrebarea mea este daca trepuie sa depun cererea de restituire taxa catre Administratia Finantelor acolo unde am platit-o sau pot sa o depun unde am domiciliul? Dupa ce voi primi raspunsul de la Administratia Finantelor, bineinteles negativ, unde voi putea depune dosarul - la tribunalul din Bucuresti sau unde am domiciliul? Daca va trebui in Bucuresti, poate sa depuna altcineva cererea si dosarul sau va trebui sa ma duc personal?
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 18:14, 3 Decembrie 2012
la tribunalul bucuresti si prin posta cu confirmare de primire daca nu se poate personal ,competent este ribunalul buc ,dar cu parere de rau termenele sunt foarte lungi ....bafta
multumesc pentru raspuns. Intelesesem ca in privinta termenelor s-a mai schimbat cate ceva dar se pare ca nu. Aveti idee cam cat dureaza termenul la Bucuresti? Se rezolva inca de la primul termen sau se dau amanari? Oare pot solicita ca dosarul sa fie solutionat la tribunalul de care apartin cu domiciliu?
exista un termen in care poti cere recuperarea aceasta taxa? sunt si eu in aceeasi situatie si au trecut 3 ani.
5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare Andreea Istrate Andreea Istrate Am platit in 2010 taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera integral. Care este procedura de urmat? Primul pas ar fi comunicarea unei cereri de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare popescuirina popescuirina Buna seara. As avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. In legatura cu taxa de poluare, daca se mai poate recupera de la stat in ... (vezi toată discuția)
Se ma face adresa de restituire catre finante in cazul taxei de poluare sau se da direct in instanta glo glo vreau sa dau in judecata pt restituirea taxei poluare, in cazul in care am inmatriculat un autoturism second hand. Intrebarea mea este daca mai trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)