Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizitare minor

Buna ziua,
Sunt divortata de 5 ani si am o fetita. Prin hotarare mi s-a incredintat fetita.Tatal acesteia de aproximativ cateva luni ma suna tot timpul, la ora nepotrivite, ia copilul de la scoala fara sa ma anunte, vine la usa mea neanuntat ca sa-si vada copilul.
in hotararea judecatoresca nu se prevede program de vizitare. exista posibilitatea sa-l dau in judecata pentru a i se fixa un program de vizitare? sau ce pot face acum?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:18, 5 Decembrie 2012
In mod normal el trebuie sa ceara program de vizitare si nu dvs.

Incercati sa il faceti sa inteleaga sa vina la ore mai potrivite dupa cum considerati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului mamei andutza_puishor andutza_puishor Eu am urmatoarea problema:in urma divortului baiatul mi-a fost incredintat spre crestere si educare.Tatal nu s-a prezentat la proces si nu are program de ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului de vizita a minorului mihai_dpdaniela80 mihai_dpdaniela80 buna ziua, eu sunt divortata, in urma casniciei am o fetita de 6 ani, am inaintat divortul din mai 2008 si sa defint cu hatarare definitiva si irevocabila in ... (vezi toată discuția)
Vizita.... tsimona tsimona EX SOTUL MEU ARE DREPTUL SA VINA DE 2 ORI PE LUNA SA VADA FETITA...SANTEM DIVORTATI....ARE DREPTUL IN PRIMUL WEEKEND SI AL 3 LEA DIN LUNA,,,,DAR EX SOCRI MEI ... (vezi toată discuția)