avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... IN CALITATE DE RECLAMANT INTRUN DOSAR FARA I.U.P ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

IN CALITATE DE RECLAMANT INTRUN DOSAR FARA I.U.P INCEPUTA ... POT SOLICITA.....?

Este vorba de doua dosare penale .
1. un dosar in care sunt inculpat si se afla la ultima instanta ICCJ .
- Partea vatamata are 2 martori care au mintit. Mai clar acesti martori au dat cate 3 declaratii prima pana la IUP, dupa IUP si la instanta de fond.
- Fiecare martor se contrazice in declaratiile lor insasi, iar ei martorii se contrazic intre ei. de mentionat ca nu sa facut confruntare intre ei.
- acesti martori m-au acuzat ca pe langa cel pe care zic ei ca l-am agresat ,(lucru neadevarat ci alte persoane au facuto dar eram inpreunacu ei )i-am agresat, si pe ei , dar procurorul mi-a dat scoatere cu art 10 lit a fapta nu exista pentru acuzatiile lor si sa mers mai departe in instanta cu cel pe carel sustin ei.
2. al doilea dosar eu i-am reclamat pe acesti martori pentru marturie mincinoasa si denunt calomnios la care am depus solutia procurorului cu art 10 lit a fapta nu exista , declaratiile lor, si in plus am propus un martor care chiar ei spun ca a fost de fata, ( si a fost) martor care confirma ca eu nu mam atins de ei si nici de cel pe carel ajuta ei in primul dosar.
- pentru ca ei au zis -ba prima data ca eu nu m-am atins de el ,
- ba a-2 oara ca lam agresat si eu
- si ultima data la instanta spun ambii martori ca nu l-am agresat pe acel om. cu toate astea am primit 3 ani cu suspendare la fel ca cei trei ( care si ei declara ca eu nu am avut contact fizic cu acel om ci doar ei. deci eu au recunoscut) care intradevar au avut un contact fizic cu cel pe carel sustin acestia
INTREBAREA
-din cel deal doilea dosar in care i-am reclamat de denunt si marturie mincinoasa vreau sa solicit politiei copie de pe declaratia martorului care a fost de fata pentru ca pe acesta nu la chemat nimeni pe nicaeri ( desi era mentionat in declaratiile chiar acelor martori ) , ca sa o duc la ICCJ sa demonstrez inca o data ca sunt nevinovat.
Tinand cont ca in dosarul din care eu solicit acele copii sunt parte reclamanta , am dreptul sa cer sa-mi dea copia acelor declaratii?
V-am spus ca nu sa inceput UP pentru ca nu vrea procuroarea ( explicatia ei m-ia dato in sensul ca asteapta sa vada cum se termina la ICCJ si dupa aceia va continua cu acest dosar desi au trecut 10 luni si nu a IUP)
va rog sa va referiti si la acest aspect cu asteptarea ICCJ . Ce treaba are un dosar care e la ICCJ cu acesta care e la politie fara IUP?
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
generalul, utilizator
Cel mai recent răspuns: generalul , utilizator 13:47, 10 Noiembrie 2013
Are treabă soluţia care va fi dată la ICCJ, pentru că, dacă veţi fi achitat, plângerea depusă de dvs. pentru denunţare calomnioasă şi-ar putea urma cursul .
trebuie sa spun, ca parerea mea este ca nu are nicio treaba solutia de la ICCJ, pentru simplu fapt ca acolo se judeca pentru alta fapta, nu se poate tine cont de ce va spune ICCJ intro cauza in care parchetul a spus NUP Deci eu am fost gasit nevinovat si pentru acest motiv, am facut plangere pentru denunt calomnios . Iar aceste persoane pe care eu le consider vinovate de denuntare cal , in procesul penal de la ICCJ au calitatea de martori si atat. ACUM SPER CA ATI INTELES ce e cu denuntul calomnios ESTE ALT DOSAR pentru alte fapte care nu se judeca la ICCJ
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2013
generalul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ar putea fi admisa revizuirea ptr art 394 alin 1 lit a ? generalul generalul s-a respins recursul de catre ICCJ. Problema este ca pe parcursul cercetarilor procurorul in audierea martorilor acuzarii desi vede bine ca cei doi martori ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa andrea_93 andrea_93 Ce se poate intampla daca o persoana este acuzata de viol, iar partea vatamata vrea sa-si retraga plangerea, dosarul se afla inca la politia locala. Care sunt ... (vezi toată discuția)