avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intelegere amiabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intelegere amiabila

Buna ziua! In luna aprilie, ((dupa ce dosarul de partaj s-a perimat din vina reclamantilor dupa 8 ani de proces fara vreunei solutii), am incheiat (eu fiind parata) o intelegere in fata avocatului prin care eu am promis sa platesc o suma de bani si ei renunta la cota lor dintr-un imobil. Potrivit intelegerii trebuia radiat doua persoane din titlul de proprietate (sentinta definitiva) si dupa aceasta sa intabulam imobilul ca sa putem merge la notar ca sa autentificam intelegerea. Aceasta procedura a durat pana in decembrie.
Surpriza ca dupa ce eu pe costul meu, asa a fost intelegerea, am intabulat imobilul pe numele tuturor mostenitorilor ei refuza sa mearga la notar cerand o suma suplimentara de bani si sa platesc eu impozitul de 3% in locul lor. In intelegere a fost stipulat ca fiecare parte va suporta cheltuielile ivite la notar.
Ce pot sa fac in acest caz? Daca vor incepe un alt proces, asa am fost amenintat, eu pot folosi in favoarea mea intelegerea semnata de ei? Eu vreau sa evit acest lucru dar nu am bani sa platesc suplimentar.

Alte discuții în legătură

Intelegere cu titlu executoriu trandafir88 trandafir88 Buna ziua, Cum poate fi formulat in cadrul unei intelegeri pentru ca aceasta sa reprezinta titlu executoriu, daca nu se indeplinesc obligatiile in timp ... (vezi toată discuția)
Actiune revendicare si evacuare av.danabuzgau av.danabuzgau buna seara...am nevoie de un sfat in legatura cu urmatorul caz.: in baza unui cotract de vanzare cumparare autentificat la notar a fost dobandit un imobil , ... (vezi toată discuția)
Inselaciune.buna ziua!va rog sa îmi spuneți dacă următoarea speță se ... Radugaspar Radugaspar Buna ziua!Va rog sa îmi spuneți dacă următoarea speță se poate încadra la inselaciune:in urma neînțelegerilor cu soția mea, i-am cerut sa divortam la ... (vezi toată discuția)