Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme Banca

Buna ziua.
Am la o banca un cont de salariu in Euro,un cont in lei si un imprumut.Este legal ca atunci cand am o restanta sa-mi fie retrasi bani din contul de Euro?
Nu ar fi normal,avand in vedere ca e vorba de salariu,sa-ti retraga 30% din suma?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:14, 20 Decembrie 2012
Poprirea se instituie asupra tuturor veniturilor realizate de debitor. Cuantumul este de 1/3 din totalul veniturilor lunare realizate.
Imprumut in lei, cont in euro si cont in lei in care vi se varsa salariul, am inteles bine ? Cereti explicatii bancii si verificati ca nu cumva tocmai dvs sa va fi exprimat acordul cand ati incheiat contractul de imprumut sau cand ati deschis conturile de debit..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu adisornicusor adisornicusor Daca o sa am proprie pe salariu pentru credit ipotecar neplatit si platesc lunar pensie facultativa la o alta banca ,nu la care am avut creditul respectiv,pot ... (vezi toată discuția)
Popriri - retineri din pensie peste limita legala lilacost lilacost buna am doua credite la doua banci am fost actionarul unei firme care sa inchis am o pensie de 1300 de lei si mi se opreste 480 de vreo doua luni mi sa blocat ... (vezi toată discuția)