avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcere din cic!!urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcere din cic!!urgent

Buna ziua,
In data de 20 .12 a fost prima zi de lucru dupa reintoarcerea din cic,(in cic am intrat la data de 19.12.2010).Cererea de reintoarcere am formulat-o in data de 11.12 , iar ei m-au acceptat in celeasi conditii de dinaintea concediului pe acels post cu aceleasi indatoriri si pe acelsi salariu trecut in cartea de munca.
Numai ca realitatea m-a frapat, m-au pus sa stau intro camera in care nu exista caldura si nici un calculator spunandu-mi ca nu am nimic de facut, pe cate vreme vechile colege abia fac fata cu volumul de lucru.
Lucrez la un broker de asigurare si nu zic ca lucrurile merg foarte bine, dar felul cum s-au comportat si cum se comporta in continuare ma determina sa le fac reclamatie la itm.
Toti colegi vechi ma privesc ca pe o intrusa care am intrat in cic in loc sa stau la firma.
Ce ar trebui sa fac in cazul asta?Am incercat sa discut cu sefa spunand-i sa-mi dea ceva de lucru si zice ca nu are ce sa-mi dea.
Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 15:31, 15 Ianuarie 2013
Incercati sa rezolvati problema printr-o discutie cu angajatorul si daca nu se rezolva faceti o sesizare la ITM (inclusiv in legatura cu conditiile de munca din camera respectiva).
Multumesc pentru raspuns, am incercat sa discut si mi-a spus ca daca nu-mi convine sa-mi dau demisia.
Nu am cu cine vorbi, ei vor ca eu sa plec de bunavoie.
Vreau sa-mi depun preavizul deoarece este prea mare stresul si vreau sa stiu daca imi pot lua si concediu medical pentru fetita , este cam racita si vreau sa stau acasa cu ea.Se poate amandoua?

Multumesc,
Se poate sa va dati demisia si sa intrati in concediu medical dar atentie la prevederile art. 81 alin. 6 Codul muncii:

In situatia in care in perioada de preaviz contractul individual de munca este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzator .

Deci preavizul va trebui reluat dupa terminarea duratei concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul angajatorului de a aproba incetarea contractului de munca core2duo core2duo Buna seara, Ma confrunt si eu cu o situatie si doresc cateva sfaturi. Din cauza stresului de la munca am intrat in depresie. Conditiile rele de la munca ... (vezi toată discuția)
Trimiterea in somaj dupa terminarea suspendarii cic rebecaioana rebecaioana Ma confrunt cu urmatoarea situatie:lucrez in departamentul de contabilitate al unei firme,am revenit din cic cu data de 02.07.2012 ,administratorul societatii ... (vezi toată discuția)
Agresare la servici de catre sef Corinas Corinas Buna seara, Va rog sa ma ajutati, am o problema mare la servici: Pe data de 01.03.2010, la ora 8.30 m-am dus la servici, iar imediat de am intrat seful meu ... (vezi toată discuția)