avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcere in concediu crestere copil pana la 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcere in concediu crestere copil pana la 3 ani

Am fost in CCC pana la varsta de 1 an, cand m-am reantors, am mai activat din 23.01.2012 pana pe 20.04.2012 cand m-am trezit cu o decizie de desfiintare a postului, fapt pt care m-am dus la Tribunal si i-am actionat in judecat, castigand din prima. M-am reantors pt 2 zile, mi-au facut reancadrare pe alt post cu alt salariu, dupa care ne-am intors la Tribunal, castigand tot din prima. Am angajat un executor judecatoresc si un expert contabil, pt a recupera banii din aprilie pana in prezent. Intre timp, respectiv in luna decembrie am fost plecati pt a opera copilul pe cord, urmand ca in aceasta luna sa facem acel dosar de handicap. Intrebarea este: cum sa procedez sa ma reantorc in CCC pana la 3 ani, atata timp cat reancadrarea nu s-a facut nici la acest moment. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nutyk , utilizator 14:40, 2 Ianuarie 2013
Pentru a reveni in CCC ar trebui sa intocmiti dosarul din nou , atasand la acaesta copia deciziei de incadrare in grad de handicap a copilului dvs.

Decizia de reincadrare nu va ajuta cu nimic , intrucat se iau in calcul cele 12 luni de zile anterioare datei nasterii copilului ..
Multumesc mult pt raspuns...chiar imi va fi de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare functie/salariu la reintoarcere din cic dar reintrare in concediu prenatal ndeusan ndeusan buna ziua lucrez la o banca comerciala in fctia de sef agentie din 2008. anul acesta, datorita conditiilor economice, agentia a fost inchisa, toti colegii ... (vezi toată discuția)
Intoarcere in concediu de crestere a copilului pt 3 ani ancuta06 ancuta06 Buna ziua .Am inceput serviciul de 2 saptamani dupa un an de concediu de crestere a copilului pana la 1 an. De 2 zile mi s a eliberat si certificatul cu ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post dupa concediu crestere copil picpic picpic Cand m-am intors din concediul de doi ani pentru crestere copil societatea la care lucram mi-a desfiintat postul pe motiv ca societatea se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)