avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire CO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire CO

As dori sa stiu daca fiind in concediu de odihna si donez sange,se prelungeste CO cu 1 zi corespunzator motivarii unei zile la serviciu conform legislatiei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 3 Ianuarie 2013
In principiu, CO ar trebui sa se prelungeasca cu o zi in aceste situatii.
ce inseamna "in principiu"-eu intreb ;se prelungeste:da sau nu
V-am spus asa intrucat o astfel de situatie nu este clarificata de catre legislatia noastra ... ar fi trebuit sa fie reglementata in Reg.Intern al angajatorului sau in ccm aplicabil acestuia ... de altfel , legiuitorul s-a raportat la dreptul de a avea zi libera de la locul de munca la situatia in care acesta este la munca si nu n alte situatii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. lucrez la posta romana ca si conducator auto. intrebarea ... Astra75 Astra75 Buna. Lucrez la Posta Romana ca si conducator auto. Intrebarea mea este :daca mai am concediu de odihna din 2019 este normal ca atunci cand il cer sa se ... (vezi toată discuția)
Pastele catolic baloghjoe baloghjoe Buna ziua . Daca cineva ma poate lamurii cu urmatoarea dilema. De pastlee catolic din 2015 (06.04.2015)am avut liber la servici, iar pentru data de 13.04.2015 ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu dosar penal ucozer1 ucozer1 Buna ziua , in urma depistarii de catre angajat a disparitiei unui bun aflat in gestiunea salariatului , s-a intocmit raport de eveniment , s-a prezentat ... (vezi toată discuția)