Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna. Lucrez la Posta Romana ca si conducator auto. Intrebarea ...

Buna.
Lucrez la Posta Romana ca si conducator auto.
Intrebarea mea este :daca mai am concediu de odihna din 2019 este normal ca atunci cand il cer sa se aprobe din5 zile doar 3zile+2 zile libere din ore suplimentare.
Nu trebuie acordat mai intâi co restant ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Astra75 , utilizator 18:10, 8 Decembrie 2020
In c.c.m.aplicabil sau reg.intern exista mentionata ordinea in care sa se efectueze CO sau zilele libere compensatorii pentru munca suplimentara ? ... in legislatie nu exista.
Buna.
Nu este trecuta ordinea , nici in ccm nici in reg.intern .
Atunci angajatorul nu va poate obliga sau nu poate schimba unilateral solicitarea dvs.
Multumesc frumos.
Sarbatori fericite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi asistenti maternali strgr_mariana strgr_mariana as dori sa stiu de ce asistentilor maternali nu li se platesc orele de munca suplimentare , sarbatorile legale precum si concediile de odihna? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si ore suplimentare ContSters276586 ContSters276586 Din anul 2012 mi-au ma-i ramas 16 zile concediu de odihna si 55 de ore suplimantare.Am stat acasa pentru sarbatorile de iarna 2012-2013, 7 zile.Mi-au spus de ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora lilipapiu lilipapiu Unui profesor incadrat cu norma de baza in invatamant 18 ore dar care mai are 2 ore suplimentare, atunci cand este in concediu de odihna, are dreptul la plata ... (vezi toată discuția)