Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bon fiscal la plata cu cardul?

Buna ziua! Am si eu o nedumerire. La plata unei facturi cu cardul trebuie emis si bon fiscal?Nu se dubleaza plata? Daca da cum il inregistrez in contabilitate? La casa sau la banca? multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:40, 4 Ianuarie 2013
O inregistrati ca plata prin banca intrucat operatiunile efectuate cu cardul bancar debiteaza sau crediteaza contul bancar.Bonul fiscal nu dubleaza plata.
si atunci bonul fiscal nu-l mai inregistrez?
Se emite si bon fiscal, pe langa bonul emis de POS. Pe bonul fiscal trebuie sa fie mentionata modalitatea de plata: numerar sau card. Daca pe bonul fiscal este facuta mentiunea "card" acesta nu va fi inregistrat in registrul de casa, deci nu se va inregistra nici venitul si nici TVA-ul. Si nici nu se vor dubla inregistrarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Emitere bon fiscal / bon pos / factura fiscala vasy_282828 vasy_282828 Am o masina pe firma cu contract de comodat.Am efectuat la un service auto o reparatie.Mi s-a emis factura fiscala,deviz si bon POS.Factura a fost emisa ... (vezi toată discuția)
Rugaminte gabrielabaran gabrielabaran rog si eu pe cineva avizat sa ma lumineze intr-o problema,din fericire nu sunt contabil:P,sunt inginer:D,dar m-au pus sa le fac contabilitatea primara,acum ... (vezi toată discuția)