avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import China
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import China

Buna seara,
imi puteti spune va rog cum se procedeaza cu importurile din China? Adica unde platesc, cat se plateste in cazul importurilor de haine? As dori sa fac un import dar nu stiu exact ce presupune. Este mai ok sa fac asta pe PFA sau pe firma?
Cel mai recent răspuns: monicamonica , utilizator 10:48, 7 Ianuarie 2013
Cumparati marfa din China iar la intrarea in tara platiti T.V.A. si taxe vamale.

Daca produsele sunt accizabile, atunci trebuie sa obtineti o autorizatie in acest sens de la Vama.
Multumesc. As dori sa fac import de haine, imi puteti spune cat sunt taxele vamale, sau eventual unde pot gasi informatii despre ele?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vama produselor non-ue elena_iuliana elena_iuliana buna ziua,as dori sa import haine direct din china apoi sa le vand insa nu stiu cum se procedeaza cu vama si cu TVA-ul.ma poate ajuta cineva...?:rolleyes: (vezi toată discuția)
Plata tva import marfa din vietnam rdi rdi Buna ziua. Sunt o intreprindere individuala neplatitoare de TVA si as vrea sa import marfa (haine) din Vietnam. Ce taxe trebuie sa platesc in Romania cand ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru importul de motociclete Vreau sa-mi aduc o motocicleta sh si nu stui care sunt taxele vamale accize etc. Stie careva une pot gasi toate lucrurile astea? (vezi toată discuția)