avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 050
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 050

am cesionat partile soc a unei firme catre o pers juridica in urma acestui proces schimbindu se administratorul firmei si sediul firmei.de la circa fiscala de care apartinea initial firma am primit o instiintare privind completarea decl 050.cine trebuie sa o completeze (noua pers jur ?)si mai ales ce repercusiuni vor fi pt firma care a cedat partile soc daca noul adm nu completeaza acest document.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 12:45, 8 Februarie 2009
Instructiuni de completare a formularului “Cerere de inregistrare a domiciliului fiscal al contribuabilului (050)
Cererea de inregistrare a domiciliului fiscal se completeaza si se depune in cazul in care domiciliul fiscal este diferit de domiciliul sau sediul social, sau in cazul in care contribuabilul isi schimba domiciliul fiscal declarat anterior.
Cererea se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla noul domiciliu fiscal, personal sau prin imputernicit/reprezentant fiscal si va fi insotita de documente care sa faca dovada detinerii sau ocuparii legale a spatiului pentru noul domiciliu fiscal.
Tocmai pentru ca s-a facut cesiunea si s-a schimbat domiciliul fiscal s-a si trimis aceasta notificare, este problema noului administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)
Cum schimb adresa de corespondenta? mirella1976 mirella1976 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cum trebuie sa procedez in urmatoarea etapa : Vreau sa pimesc corespondentele de la finante la alta adresa decat este ... (vezi toată discuția)