avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concluzii depuse la dosar....
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concluzii depuse la dosar....

Va rog sa m-i se scuze nedumerirea,dar pina unde se poate merge..???
Am citit Concluziile depuse la dosar de catre partea reclamanta...este revoltator!!!
Daca succesul unui avocat in domeniu,ma refer aici la avocatul partii reclamante depinde de multimea neadevarurilor scrise intr-un text atunci ce rost sa se depuna un juramint in slujba dreptatii la vremea respectiva??
Mentionez ca am primit deja o sentinta un comunicat si as vrea sa stiu in ce masura influenteaza hotarirea judecatorului?
Intrebarea este ce pot sa fac ca raspuns la aceste minciuni scrise in Concluzii care de fapt nici nu pot fi dovedite,(de fapt este exemplul hotului care odata prins i se pune in circa totul,chiar daca a furat o singura data..) in momentul in care fac recurs ???? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mirage08 , utilizator 09:48, 6 Ianuarie 2013
Fiecare parte din proces, are dreptul de a depune concluzii scrise, la dosar, in consecinta si dvs. Instanta da sentinta in functie de rezultatul probelor administrate si de convingerea sa intima. Fireste ca un avocat bun, intotdeauna va prezenta faptele si situatia in sine, in scopul de a castiga procesul pentru clientul sau. Daca cele faptele mentionate de avocat in concluziile scrise, nu exista sau nu sunt insotite de dovezi, instanta nu va tine cont de argumentatia respectiva, desi exista si posibilitatea ca sa fie influentata, cel putin din punctul de vedere al "imaginii" create paratului/faptuitorului.
In recurs, veti motiva solid actiunea, combatand si argumentatia partii adverse.
Multumesc pentru raspuns,dar am ramas cu un gust amar......fiind tirit in instanta pe acuzatii mincinoase,dupa ce eu am fost parte vatamata in acest caz,sint pus in situatia de a ma apara de acuzatii mincinoase grosolane care pot influenta..'cel putin din punctul de vedere al "imagini"..' instanta........de un avocat "bun"...care minte de le rupe !! E BETON ce sa mai spun.
Avind si eu avocat care sa ma reprezinte incerc sa duc la bun sfirsit si sa-mi caut dreptatea in jungla...numita Justitie.
Va multumesc inca odata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii socrate111 socrate111 Buna seara .Imi puteti spune daca reclamantii care prin actiunea inaintata Instantei declara o serie de neadevaruri pot fi atrasi in raspundere penala in ... (vezi toată discuția)
Judecarea in lipsa ciorditu ciorditu Am cerut judecarea in lipsa a procesului civil din motive de sanatate si financiare; in schimb, am expediat la instanta si pentru parat, dovezile cu acte si ... (vezi toată discuția)
As intreba in baza carei legi pot actiona in judecata persoana care m-a reclamat dat fiind ca mi-a fost afectat dreptul la imagine publica? EVA2010 EVA2010 Domnilor, Doamnelor, Domnisoarelor Avocati , va rog frumos, daca sunteti amabili, raspundeti-mi la o mica intrebare. O persoana a facut o reclamatie ... (vezi toată discuția)