Buna ziua, am avut un accident rutier din vina mea, incercand sa fac stanga peste linia de tramvai, masina celui cu care am avut accidentul era pe bulgaria, a vrut prima oara pe cale amiabila am fost de acord, dar a doua zi dupa ce am facut amiabila ma sunat sa merg la politie. Acolo tot insista sai dau bani sasi faca masina, ca nu vrea sami ,,faca rau,, mi sa parut suspect si m-am hotarat sa sa dau permisul politiei decat sa ma frece el cu banii... mi/a luat permisul pe 60 de zile si 6 puncte in tim ce scria politistul mi -a zis cel cu masina de bulgaria ca avand asig. la euroins eu o sa=i platesc 70 la suta din reparatii?? ca este vb de nu stiu ce lege.. mergea la intimidare sau este adev...stiti ceva,,, mai am vreo treaba cu el din moment ce mi a luat permisul si iam dat asigurarea?? astept un raspuns va rog mult cine stie?
.
Valoarea despagubirii este egala cu costul reparatiei, dar nu mai mare decat valoarea maxima a despagubirii stabilita conform ordinului CSA. Atentie la valoarea ofertei de despagubire pe care v-o face asiguratorul. De obicei este mai mica decat cea reala.
Reveniti cu desfasurarea evenimentelor.
Succes!
Nu este adevarat ce v-a spus soferul pagubit. Este posibil ca societatea de asigurare unde aveti asigurare sa ii faca probleme la plata despagubirii, dar asta nu e treaba dumneavoastra.
Din momentul in care i-ati dat asigurarea, nu mai aveti nicio treaba cu el.
Despagubire rca
catalinjkd
Buna seara,
Nu credeam ca exista o astfel de societate dar...
Pe scurt: pe 04.04.2011 am fost implicat intr-un accident in lant, fara sa fiu vinovat: pe ... (vezi toată discuția)