avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie handicap?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie handicap?

Cu ani in urma am avut tuberculoza am facut tratament si sunt spre vindecare nu am mai muncit vreo 8 ani nu am avut nici pensie medicala ca nu am stiut iar acum de 1 an si ceva m-am anagajat la un patron insa imi este rau incontinuare , am fost la medic si mi s-a zis ca am o parte din plaman uscat si probleme cu inima ca abia respir, as vrea sa-mi fac o pensie de handicap macar sa pot lua tratament gratuit, dar nu stiu daca benefeciez.

Intrebare: Daca muncesc pot beneficia si de pensie de handicap? nu de invaliditate ca stiu ca sunt diferite .
va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:23, 7 Ianuarie 2013
1. Indemnizatia de handicap se poate cumula cu salariul.

2. Luati legatura cu medicul de familie sa va spuna cum sa procedati pentru a putea beneficia de indemnizatie de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie handicap luiza44 luiza44 buna ziua, Am si eu o intrebare daca fratele meu a fost bolnav de tuberculoza acum 10 ani a facut tratament internari in spital , dar si-a pierdut si ... (vezi toată discuția)
Pensie AlexaBlu AlexaBlu Buna seara As avea o nelamurire daca se poate sa ma ajutati . Am 23 ani si beneficiez de pensie \' de handicap permanet gradul 2 .. Sunt operata la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap pisicheru pisicheru Va rog ,ce drepturi la indemnizatie trebuie sa am daca am grad de handicap grav cod boala G20 ;F01, cod handicap 6,acum am doar 293 ron.Am avut grad accentuat ... (vezi toată discuția)