Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

repunere pe rol

Buna seara
Va rog sa imi spuneti care este procedura de repunere pe rol o speta care a fost suspendata de partea adversa in baza art.244 alin .1 deoarece eram intr-un alt litigiu.
In acest moment litigiul pentru care s-a facut suspendarea acelei spete , a devenit hotarare definitiva si irevocabila.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:26, 9 Ianuarie 2013
faceti cerere la instanta de repunere [pe rol al dosarului
Formulati cerere de repunere pe rol insotita de hotararea definitiva si irevocabila pronuntata in dosarul care a determinat suspendarea.

Instanta va acorda un termen, termen la care va verifica daca mai exista motivul de suspendare. In cazul in care motivul nu mai subzista, dosarul va fi repus pe rol si judecata reluata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a unei cauze suspendate in baza art.244 pct.1 c.p.c. si solutionare matilda2009 matilda2009 Buna seara. Am un dosar in recurs la o curte de apel, avand ca obiect contestatie decizie de pensionare. In ianuarie 2011 s-a dispus suspendarea ... (vezi toată discuția)
Solicit ajutor... giagia giagia as dori sa stiu daca asupra incheierii de suspendare a judecatii cauzei(litigiu de Dr.Muncii) in temeiul art.244 p.2. C.pr.Civ. dupa suspendare, [b]Instanta ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Pentru a repune pe rol un proces suspendat in baza art 244 e suficient certificatul de grefa cu solutia pronuntata s-au trebuie sa astept ... (vezi toată discuția)