avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INREGISTRARE PUNCT DE LUCRU LA REGISTRUL COMERTULUI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INREGISTRARE PUNCT DE LUCRU LA REGISTRUL COMERTULUI

Buna Ziua,

Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate in vederea subanchirierii acelui spatiu este necesar deschiderea punctului de lucru la Registru Comertului daca nu desfasoara activitate. Societatea comerciala cu domeniu de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate inchiriaza de la persoane fizice sau juridice imobile pentru subanchiriere persoanelor juridice in vederea desfasurarii activitatiilor comerciale. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: REBIGA LILIAN , utilizator 15:13, 10 Ianuarie 2013
Sediul social este suficient .
Daca se deschide punct de lucru nou acesta se declara la RE. COM.
Multumesc, dar sediul social este inregistrat la alta adresa.
Pentru un alt imobil este suficient incheierea unui contract de chirie cu propietarul si mai departe un alt contract de subanchiriere cu persoana juridica ce va desfasura activitatea comerciala fara a mai fi necesar deschide un punct de lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru - venituri din chirii marianasandu2000 marianasandu2000 daca o societate comerciala are spre folosinta un apartament si vrea sa-l inchirieze unei alte societati comerciale este obligata sa declare punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere proprietar persoana juridica eugen82 eugen82 in cazul in care proprietarul unui imobil este persoana juridica - societate comerciala iar aceasta inchiriaza imobilul, [b]mai este sau nu necesara ... (vezi toată discuția)
Trebuie autorizatie? liviu f liviu f O societate comerciala, proprietara a unui spatiu comercial, are nevoie de autorizatie de functionare de la primarie pentru a putea da in chirie,unei alte ... (vezi toată discuția)