avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru - venituri din chirii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru - venituri din chirii

daca o societate comerciala are spre folosinta un apartament si vrea sa-l inchirieze unei alte societati comerciale este obligata sa declare punct de lucru pentru acel apartament sau este suficient avizarea la registrul comertului pentru activitati desfasurate in afara sediului social si a sediilor secundare pentru codul caen 6820 "
Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau in leasing " ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:59, 6 August 2014
Nu este necesar ca cel care inchiriaza sa aibe punct de lucru la adresa respectiva, ci doar cel care se muta acolo, altfel s-ar ajunge la situatia nefireasca ca la o adresa sa fie doua puncte de lucru (al locatorului si al locatarului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru - spatiu in care nu desfasor activitate MarcelO MarcelO Societatea mea are in proprietate un imobil pe care l-a inchiriat. Societatea in calitate de locator in cadrul contractului de inchiriere trebuie sa ... (vezi toată discuția)