avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amplasament pe domeniu public
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amplasament pe domeniu public

Doresc sa investesc intr-o societate comerciala de prestari servicii auto .. Terenul ideal pentru aceasta {aproximativ 400 m 2 } se afla pe domeniu public .Cum as putea sa inchiriez sau sa concesionez si unde as putea sa ma adresez ?Primariei?Daca poate cineva sa ma ajute cu o informatie un sfat ii multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 8 Februarie 2009
Pentru a inchiria sau concesiona acel teren, trebuie sa va adresati Primariei in a carei circumscriptie teritoriala se gaseste acel teren.
Printre atributiile Consiliului Local se numara si faptul ca hotaraste darea in administrare, concesionarea sau inchirierea bunurilor proprietate publica a comunei, orasului sau municipiului, dupa caz, precum si a serviciilor publice de interes local, in conditiile legii.
Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu pentru o asociatie sportiva cristiflorin cristiflorin Buna ziua. Sunt membru intr-o asociatie sportiva de tir cu arcul si as dori sa stiu care este legea in baza careia as putea cere un teren de la primarie, sau ... (vezi toată discuția)
Primarul poate lua decizii fara consultarea consiliului local? 28lacra 28lacra Buna ziua! Primarul, fara a instiinta consiliul local in prealabil, are voie sa decida, de unul singur, pentru a da in folosinta o incapere a primariei unei ... (vezi toată discuția)
Folosinta limitata mih123 mih123 ve rog sa ma ajutati. O institutie publica doreste sa ajute cateva familii cu copii multi prin punerea la dispozitia acestora a unor terenuri de care dispune ... (vezi toată discuția)