Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pe anul trecut

Buna ziua am o intrebare,

Lucrez de mai mult de un am de zile, anul trecut nu mi-am scos nici o zi de concediu,
vreau sa va intreb daca angajatorul este obligat sa o plateasca, daca da pana la ce data,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 12 Ianuarie 2013
Compensarea zilelor de CO neefectuate nu este posibila decat in situatia incetarii raportului de munca .. altfel, angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu razvan1001 razvan1001 daca nu am lut concediu de odihna pe anul trecut patronul este obligat sa mi.l plateasca? (vezi toată discuția)
Plata concediu neefectuat in caz de demisie Roger25 Roger25 Buna ziua, Stiu ca in momentul cand cineva isi da demisia dintr-o firma, si are zile de CO neefectuate, acestea se platesc. Intrebarea mea este: poate ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ancalav08 ancalav08 Buna ziua, mama mea este diagnosticata de 4 luni cu cancer de col uteri. In prezent este in concediu medical pt 18 luni fiind angajata cu o vechime de 39 de ... (vezi toată discuția)