avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil tata

Buna ziua,

Sunt insarcinata in 28 de saptamani, ceea ce inseamna ca voi naste la inceputul lunii aprilie. As dori sa stiu daca tatal isi poate lua concediu pentru crestere copil dupa cele 126 de zile de concediu pre si post-natal ale mele. Ma intereseaza ca eu sa nu fiu obligata sa ma intorc la munca in timpul anului scolar (eu fiind profesor si nedorind sa revin la scoala decat la inceperea unui nou an).

Va mltumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:32, 19 Ianuarie 2013
Tatal poate lua oricand cel putin o luna de CCC dar numai dupa ce se termina concediul de maternitate al dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu pre/post natal si indemnizatie crestere copil MihaelaNiculae MihaelaNiculae As dori sa stiu daca in situatia in care eu ca viitoare mama nu mi-am luat concediu pre natal si il voi cumula cu cel post natal (deci voi avea concediul de ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie maternitate gretuta gretuta buna ziua, sunt insarcinata in 16 saptamani si beneficiez de somaj. somajul se va termina pe 28 aprilie iar copilul se va naste cel tarziu pe 6 iunie. am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)