avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

cum poate influenta partajul bunurilor faptul ca fosta sotie ar obtine custodia exclusiva a copilului?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:39, 27 Ianuarie 2013
Partajul bunurilor nu are in principiu nicio legatura cu custodia exclusiva - de fapt, acum vorbim de autoritate parinteasca comuna, dupa divort - poate doar prin prisma de a da un mic avantaj fostei sotii in privinta ramanerii acesteia in imobil si acordarea unei sulte catre d-voastra!
CAND SPUNETI RAMANEREA IN IMOBIL SI PLATA UNEI SULTE ,ASTA PANA LA DEFINITIVAREA PARTAJULUI?
Nu, asta ar putea fi solutia data la partaj. Sotia sa ramana cu bunul si sa va plateasca c/val cotei dvs ( daca doreste casa si daca poate plati).

:offtopic: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dodo12 dodo12 impreuna cu fostul sot detinem un apartament cumparat in timpul casatoriei.ce drept am eu din acest apartament ?Sotul meu a lucrat in strainatate ,eu am lucrat ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri cumune mioaranoni mioaranoni Va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa-mi pierd dreptul la jumatatea mea de apartament, dobandit in timpul casatoriei si achitat integral..? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Divort partaj cu copii minorii gogu002 gogu002 am o problema foarte dificila, sunt casatorit de 13 ani am doi copii minorii 8-12 si nu ma mai inteleg cu sotia nu cred ca mai avem sentimente de ... (vezi toată discuția)