avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tocmai am aflat ca am fost angajat (de la ITM) 4 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tocmai am aflat ca am fost angajat (de la ITM) 4 ani la o firma de care nu am habar. Ce fac?

Buna seara. Am o problema si as avea nevoie de cateva sfaturi daca se poate.
Am fost la un control la ITM si am aflat ca am fost angajat la o firma de care nu am auzit pina acum. Ce pot face, unde ma pot adresa in afara de ITM ca sa aflu in ce conditii am fost "angajat"???
La ce se incadreaza fapta aceasta: la furt de identitate?
Pana astazi nu m-am lovit de asa ceva, ma gandesc ca o sesizare catre ITM oricum o fac, dar pp ca mai tb facuta si in alta parte
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
mihadoro07, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihadoro07 , utilizator 10:38, 28 Ianuarie 2013
Firma respectiva exista cu adevarat sau este fictiva?

Daca exista intr-adevar, faceti o intrebare acolo si solicitati sa vi se prezinte conditiile in care ati fost "angajat" ... ;)
Am cautat pe net dupa CIF si exista si are si f multi angajati.
Dupa ce primesc confirmare si in scris de la ITM ma gandesc ca oricum o sa afle ca stiu de acel cim incheiat, ca doar o sa fie verificati
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
mihadoro07, utilizator
@ mihadoro07

1. Primul pas este sa obtineti de la ITM o dovada a faptului ca ati fos angajat la acea societate ... puteti solicita sa va elibereze copii de pe documentele depuse de angajatorul respectiv pe numele dvs , daca acest lucru s-a facaut inainte de 31.12.2010.

2. Al doilea pas este depunerea unei plangeri penale la Politie/Parchet pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

3. Daca sunteti functionar public, ar trebui sa seszati acest aspect sefilor dvs pentru a nu intra in conflict cu legea privind depunerea declaratiei de avere.
Multumesc, asa o sa fac si mai vedem

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt facut de catre un angajat fara forme legale DTh DTh Buna ziua! Am un fost coleg de serviciu care este acuzat ca ar fi furat banii firmei angajatoare, bani ce reprezentau contra-valoare facturi. Este acuzat ca ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa imi recuperez drepturile salariale restante copilashu84 copilashu84 Buna ziua.Am lucrat pana acum la firma, mi-am dat demisia, dar nici dupa 15 zile nu mi-am primit restul de bani. Am primit contractul de munca care a fost ... (vezi toată discuția)
Preaviz de 15 zile L.Marian L.Marian Buna ziua . Am facut cerere de preaviz de pe 21 Martie pina azi iar azi mi sa spus ca nu credea ca voi pleca si nu mia inregistrat cererea si sa fac alta ... (vezi toată discuția)