avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Centrala termica montata pe proprietatea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Centrala termica montata pe proprietatea mea

Buna seara,

locuiesc intr-un imobil parter+etaj, eu la P, vecina mea la etaj.
Noi am cumparat apart cu o centrala termica montata care deserveste integul imobil.
Centrala este montata intr-o camera din beci, care este in acte proprietatea mea ( camera ).
Acum 1 an am vb cu vecina si amindoua doream sa ne separam cu centrala si fiecare sa-si monteze centrala ei de apartam.
Anul acesta am demarat treaba, insa nu am reusit decit sa-mi trag pina acum decit teava de gaz.
Intre timp datele problemei s-au schimbat si vecina doreste sa vinda apartam ei.

Am vb cu ea si i-am spus ca mi se pare corect sa informeze potentialii cumparatori ca acea centrala se afla in camera mea si ca doresc sa folosesc camera.
A spus ca nu-i normal asa ceva si ca practic o oblig sa-si monteze centrala noua. Si ca nu am cum sa o oblig.

E corect au ba?
Pot sa-mi folosesc camera sau nu? Sint obligata sa pastrez centrala veche in camera mea?

A ... inca ceva: ea este obligata cumva sa ma despagupeasca pt centrala si pt teava de gaze separata pe care am montat-o?

Centrala veche este pe numele ei, factura de gaz vine pe numele vecinei.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2009
ContSters78880, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters78880 , utilizator 19:34, 23 Februarie 2009
nu-i normal sa va fie ocupata camera....
debransati-va dvs de la centrala ei de gaz si apoi obligati-o sa va elibereze camera....daca ar continua ar insemna ca v-ar tulbura posesia
avokitten a scris:

nu-i normal sa va fie ocupata camera....
debransati-va dvs de la centrala ei de gaz si apoi obligati-o sa va elibereze camera....daca ar continua ar insemna ca v-ar tulbura posesia

Cum o pot obliga sa imi elibereze camera ?
Daca eu demontez centrala si o scot in curte nu ajung pe la politie?
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2009
.
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava apa calda. separare de partile comune mariana80 mariana80 Buna ziua Stau la etajul trei si de 1 an m-am separat cu teava de apa calda de restul palierului pe banii mei deoarece teava comuna era intr-o stare jalnica ... (vezi toată discuția)
Am instalație de gaz separată de a vecinilor, dar instalația lor îmi tranzitează bucătăria sunt obligat să-mi montez un al doilea detector? somnu somnu Buna ziua, Locuiesc la bloc si am o instalatie separata de gaz fata de acesta. Pe instalatia mea am montat senzor de gaz si electrovalva in apartament si ... (vezi toată discuția)
Contor comun gaz tompop tompop Propietar garsoniera am ramas singurul utilizator conectat la contorul de gaz comun pe scara blocului,toti vecinii au separatie de gaze,deci contoare separate. ... (vezi toată discuția)