avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Va salut
va rog lamuriti-ma si pe mine in ceea ce priveste taxa de poluare (timbrul verde).
vreau sa cumpar un matiz din 2006 ,euro 3, capacitate cilindrica 796 cm., inmatriculat in romania. m-am dus la serviciul inmatriculari din localitatea mea si doamna de la ghiseu mi-a spus ca nu pot sa in matriculez respectivul autoturism decit dupa ce platesc taxa respectiva. la finante la noi , m i sa raspuns ca nu se plateste nicio taxa deocamdata....si ca pot sa-l cumpar si sa-l inscriu....eu acum ce sa fac?????cei de la serviciul inmatriculari mi-au spus ceva iar de la fisc altceva....
daca nu se plateste nimic deocamdata se poate sa ma trezesc dupa aceea ca i-mi vine sa platesc taxa respectiva (ma refer daca-l cumpar) si nici nu stiu cit ar trebui sa platesc....
va multumesc.
:(:sorry::stunned:

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu pentru un autoturism cumparat in 2012 pasatmadalina pasatmadalina Buna ziua. In Decembrie 2012 am cumparat un autoturism Daewoo Matiz fabricat in anul 2003, dar fiind in perioada Sarbatorilor de iarna nu am reusit sa ajung ... (vezi toată discuția)
Oug 117/2009 – masuri privind taxa de poluare auto Rady Consult Rady Consult Pe scurt. Am o masina noua (productie 2009), cumparata din Romania de la o reprezentanta, in decembrie 2009, pe care am inmatriculat-o pentru prima data in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)