avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act donatie

am o matusa,care doreste sa-mi doneze casa,ce acte trebuie sa intocmim si daca actul de donatie poate fi atacabil?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 19:18, 30 Ianuarie 2013
In primul rand trebuie documentatia cadastrala si apoi actul de donatie intocmit la notar. Donatia poate fi atacata de mostenitorii matusii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate nou emine emine Buna ziua, Exista urmatoarea situatie: 4 frati mostenitori, succesiunea facuta in urma cu aproximativ 9 ani. Trei dintre frati sunt decedati, iar actul de ... (vezi toată discuția)
Donatie aledical aledical Daca ma poate ajuta un notar. Vereau sa imi donez partea din casa dintr-o mostenire si partea din teren tot din mostenire detin certificat de mostenitor pe ... (vezi toată discuția)
Dacă soacra mea dorește să doneze copilului ei terenul ... CoarnaMariaGeorgiana CoarnaMariaGeorgiana Bună ! Dacă soacra mea dorește să doneze copilului ei terenul si casa construită pe acesta prin act de donație , de ce documente avem nevoie ? Care sunt ... (vezi toată discuția)