avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este obligat executorul sa anunte proprietarul al ...
Discuție deschisă în Executare silită

Este obligat executorul sa anunte proprietarul al carui imobil s-a vandut la licitatie, pana la ce data trebuie sa evacueze casa?

Sunt executat silit. Executorul m-a instiintat ca apartamentul meu a fost adjudecat catre un cumparator, care urmeaza sa achite diferenta de pret.

Intrebare:

Voi fi anuntat de catre executor cand trebuie sa evacuez apartamentul , sau vine si imi sigileaza apartamentul. impiedicandu-ma sa retrag bunurile care imi apartin?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:23, 31 Ianuarie 2013
Executorul judecatoresc are obligatia sa intocmeasca act procedural/proces verbal pentru fiecare etapa a procedurii de executare silita
Dupa achitarea integrala a sumei la care a fost adjudecat imobilul,executorul judecatoresc va comunica debitorului
Pana la 1 martie, nu se poate face nicio evacuare. Oricum, daca debitorul refuza sa paraseaca imobilul, executorul trebuie sa ceara o noua incuviintare, pentru evacuare si apoi sa il someze pe debitor sa paraseasca imobilul, in 5 zile.
Asadar, daca are o astfel de cerere, de evacuare, executorul trebuie sa o puna in executare, in conditiile relatate mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de evacuare CriIT CriIT Salutare, Am castigat o licitatie a unui apartament urmand ca pana la data de 22 ianuarie sa il achit la executor. Fostii proprietari vor avea de incasat o ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar - probleme cu evacuarea Irina S. Irina S. Sunt in situatia in care, debitorul desi a fost somat de executor sa paraseasca imobilul pe care l-am adjudecat, ajungand la adresa am gasit in imobil alte ... (vezi toată discuția)
Executare silita; sedii sociale elenaeu1 elenaeu1 Buna ziua, rog a ma ajuta cu un sfat - am adjudecat un ap la executor bancar, s-a achitat pretul, s-a facut dosar de incuviintare executare silita la alt ... (vezi toată discuția)