avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... despre anularea unei decizii de incetare contract de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

despre anularea unei decizii de incetare contract de inchiriere locuinta ???

Am sa incep ,cu inceputul.Anul trecut am avut un contract de inchiriere al unei locuinte perfect legal la finante cu tot ce trebuie etc,in luna august ,septembrie am convenit de comun acord cu proprietarul sa reziliem contractul de inchiriere,lucru care s-a si intamplat pentru ca eu urma sa ma mut intr-o alta locuinta.Problema care a aparut ulterior este ca m-am mutat la noua adresa,am intocmit un alt contract de inchiriere insa din anumite motive nu am reusit sa-mi depun noile acte la locul de munca iar mie mi s-au virat bani pentru chirie pentru vechiul contract.Acum pentru a nu returna banii primiti din septembrie pana acum ,chiar daca eu am un alt contract de chirie perfect legal,dar care nu l-am depus in termen de 30 de zile la locul de munca,trebuie sa anulez cumva acea decizie de anulare(reziliere) a vechiului contract de inchiriere si nu stiu daca e posibil pentru a acoperi aceste 4,5 luni,sau care ar fi posibilitatile,un act aditional la vechiul contract,etc.Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Anulare contract inchiriere intre asociatie si srl ContSters263546 ContSters263546 Buna ziua. Problema cu care ma confrunt este anulatea unui contract de inchiriere incheiat intre o Asociatie de Proprietari (bloc) si o Societate Comerciala ... (vezi toată discuția)
Coface si enel, in pragul disperarii.... mariabc mariabc Buna ziua, Am o situatie cu cei de la Coface, respectiv Enel: la un moment dat am locuit cu chirie intr-un complex nou, apartamentul fiind proprietate a ... (vezi toată discuția)
Contract reziliat retroactiv nairam63 nairam63 Mi-a fost reziliat retroactiv de catre primarie un contract de inchiriere teren. Mai exact contractul a fost reziliat retroactiv cu data de 21.02.2013. Din ... (vezi toată discuția)