avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pentru o revista
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pentru o revista

Buna ziua

Vreau sa fac o revista locala de publicitate in aceasta activitate include 1.Vanzarea de publicitate 2.Crearea machetelor 3.Tiparirea revistei 4. Distributia revistei (Gratuita)

Inrebarea este ce cod sau coduri caen imi trebuie pt aceste operatiuni?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:39, 2 Februarie 2013
Gasiti la sectiunea J cod 58 din cod CAEN:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu ce cod caen ii corespunde unei anumite activitati ? andreicojo andreicojo doresc sa gravez in metal cu ajutorul unui aparat Cum pot afla ce cod caen ii corespunde acestei activitati ? Am gasit ce se vede mai jos dar ma trimite la ... (vezi toată discuția)
Revista Iael Iael Ce autorizatii / avize si alte reglementari sunt necesare pentru a scoate pe piata o revista ? Societatea exista deja , aceasta ar fi activitatea secundara ... (vezi toată discuția)
Cod caen deemer86 deemer86 Buna! Ma intereseaza, daca imi puteti spune, care este (sunt) codul(codurile) caen noi aferente unei firme care desfasoara servicii de publicitate, servicii de ... (vezi toată discuția)