avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Revista
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Revista

Ce autorizatii / avize si alte reglementari sunt necesare pentru a scoate pe piata o revista ?

Societatea exista deja , aceasta ar fi activitatea secundara .
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
Iael, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iael , utilizator 10:21, 2 Decembrie 2009
Buna ziua !
Mai intai trebuie sa infiintati societatea comerciala care va avea ca obiect activitatea de editare a revistelor si periodicelor, cod CAEN 5814. Inregistrati numele revistei la Oficiul pentru inventii si marci (OSIM). In plus, este necesara obtinerea unui cod ISSN de la Biblioteca Nationala.
Cu stima !
Societatea exista .


Revista va fi vanduta , nu distribuita gratuit .De asemeni va dispune si de spatiul publicitar inserat in paginile sale prin contracte de publicitate .

Acest cod CAEN permite atat vanzarea revistei precum si a spatiului publicitar?

Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2009
Iael, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate+distribuire reviste dana.mldv dana.mldv Buna ziua, As dori sa imi fac o firma pentru a realiza o revista care urmeaza sa fie distribuita lunar in scoli. Am inteles ca trebuie sa declar revista la ... (vezi toată discuția)
Infiintare revista ares_edy ares_edy In primul rand Buna Ziua! Am o mare nelamurire in ceea ce priveste inregistrarea numelui unei reviste Am infiintat un SRL cu dom de activitate specific ... (vezi toată discuția)
Urtent! am mare nevoie de ajutor! mihainord mihainord Buna ziua, Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ... (vezi toată discuția)