avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bilet de Trimitere de la Medicul de Familie - ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bilet de Trimitere de la Medicul de Familie - valabilitate

Un Bilet de Trimitere de la Medicul de Familie emis in 08 ianuarie 2013 catre Neurologie pentru un examen de speialitate, cat este valabil, va rog ?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 08:24, 4 Februarie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am nevoie de 2 bilete de trimitere de la medicul ... ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua , daca am nevoie de 2 bilete de trimitere de la medicul de familie , una pt spital stat si una pt alt spital privat , medicul îmi poate refuza ... (vezi toată discuția)
Bilete de trimitere de la medicul de familie AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, Sora mea este incadrata cu handicap permanent accentuat (este surdo-muta din nastere si are semipareza pe partea dreapta - capacitatea de munca ... (vezi toată discuția)
Analize medicale - valabilitate zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor, In oct. 2011 m-am angajat cu un sfert de norma (contabilitate primara). Am facut toate analizele medicale si toate formalitatile. In ... (vezi toată discuția)