avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se mai adauga sporul de vechime?cum pot afla?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se mai adauga sporul de vechime?cum pot afla?

buna ziua.pina in anul 2007 am lucrat la stat.acolo,mi se platea sporul de vechime.doresc sa stiu,daca acum se mai adauga acest spor la salariu.mentionez k acum lucrez in domeniul de paza.mai exact,din anul 2007am lucrat la diferite firme de paza si cred k nu mi s-a platit sporul de vechime.de asemeni cred k nu mi s-a platit nici sporul de noapte.cum pot afla daca mai se adauga sporul de vechime si sporul de noapte.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 25 Februarie 2013
Salariul brut al dvs apare pe adeverinta de stagiu de cotizare pe care o puteti obtine contra cost de la casa de pensii. Atentie insa, daca firmele de paza isi au sediul social, in Bucuresti sau in alta parte decat in judetul in care domiciliati trebuie sa spuneti la casa de pensii unde isi are sediul social firma la care lucrati!
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2013
Gabi50, utilizator
Solicitati o adeverinta de la angajatorii dvs, in care sa fie cuprinse toate sporurile pe care le-ati avut. In mod normal sporurile rezulta din statele de plata pe care se presupune ca le-ati semnat. Sporul de vechime il puteti vedea si din carnetul de munca pt perioada 2007-2010, sau dintr-un extras(raport) revisal pt 2011-2013.
@albertmihai

Sporul de vechime se acorda numai daca este prevazut in c.i.m, CCM la nivelul angajatorului sau Regulamentul Intern.
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2013
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Se acorda si daca este prevazut in ccm apolicabi angatorului .... ccm la nivel de angajator, la nmivel de grup de unitati sau la nivel de sector de activitate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri mediu radioactiv mjion mjion buna seara ! am lucrat intr-un depozit, unde se aflau si materiale radioactive. in aceasi zona , exploatam si echipamente cu raze X, avand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca unui salariat i se acorda un spor de 25% de noapte ... cata8 cata8 BUna ziua, daca unui salariat i se acorda un spor de 25% de noapte si un spor de ore suplimentare de 75 sau 1005, acestea se trec in adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Revisal-sporul de noapte lilianadnc lilianadnc Buna seara,inPotrivit art. 3 alin. lit.g. din HG nr.500/2011, privind registrul general de evidenta a salariatilor, registrul se completeaza in ordinea ... (vezi toată discuția)