avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonament telefonie mobila

am avut un abonament la o firma de telefonie mobila si nu am mai putut plati ramanand fara loc de munca ce vreau sa stiu daca se poate face executare pe apartament daca nu este pe numele meu mentionand ca la incheierea contractului mi sa cerut si contractul apartamentului unde locuiesc .va multumesc
Cel mai recent răspuns: nazareionut , utilizator 21:34, 6 Februarie 2013
Nu se ajunge la executari de imobile, oricum nu al unuia care nu va apartine, pt ca nu raspunde pt datoriile dvs o alta persoana.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dorcriss dorcriss Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti ce probleme pot sa intampin in situatia urmatoare: fratele meu care este rezident in strainatate a infiintat o firma in 2008 ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila de catre alta persoana florificiu florificiu Buna seara Va prezint problema mea cu rugamintea de a ma sfatui in incercarea mea de a rezolva aceasta incurcatura. In urma cu trei ani , in urma unui ... (vezi toată discuția)
Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)