avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberare teren

o casa darapanata se afla pe terenul proprietatea mea, proprietara a murit dar ea mi-a vandut terenul mie,
dupa decesul ei a decedat si unicul fiu,
sunt 2 mostenitori ai acestuia, succesiunea batranei nu s-a dezbatut,ce trebuie sa fac ca sa pot elibera terenul?
nu mai exista alte bunuri in masa succesorala a batranei.
Cel mai recent răspuns: myrama_v , utilizator 19:06, 7 Februarie 2013
Daca exista titlu de proprietate pentru casa atunci va trebui sa ii despagubiti pe mostenitori cu contravaloarea imobilului, daca nu exista titlu ptr casa atunci o puteti demola singur ptr ca teoretic nimeni nu poate pretinde ceva.
exista titlu de proprietate dar succesiunea batranei nu a fost dezbatuta,nepotii nu au calitatea de succesori ,se poate face o cesiune ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire de la bunici ma_ria ma_ria Buna seara, bunicii au murit, unul in 1992, celalalt in 2000 si nu s-a dezbatut mostenirea din varii motive. In prezent mai traiesc doi dintre cei 6 frati, ... (vezi toată discuția)
Demolare casa dodostar dodostar buna seara. Va intreb si eu daca pot sa demolez o casa neavand titlu de proprietate decat pe teren mentionez ca am cumparat-o in anul 1982 de la o batrana ... (vezi toată discuția)
Proprietar dupa renuntarea la succesiune ninasave ninasave La dezbaterea succesiunii dupa tatal meu am renuntat la tot in favoarea mamei mele ,fiind unicul copil Ce acte trebuie sa faca mama ca eu sa devin proprietar ... (vezi toată discuția)