avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarire definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarire definitiva

Am avut un proces cu casa de pensii pentru gresirea deciziei de pensionare. In urma procesului pe 28.11.2012 s-a dat o sentinta favorabila cu drept de recurs in 10 zile. In aceasta perioada casa de pensii nu a facut recurs in timp util . Pentru ca pe hotarire nu a fost scrisa si anularea hotaririi Comisiei de contestatii de la CNP am facut cerere de complectare . Aceasta cerere a fost aprobata in data de 31.01.2013 cu drept de recur in 15 zile. Intrebarea mea : pot sa cer la arhiva emiterea si legalizarea hotaririi de 28.11.2012 ca definitiva si irevocabila sau trebuie sa astept si termenul pentru a doua hotarire. Nelamurirea mea este data de faptul ca sunt doua hotariri. Multumesc
Se va legaliza cand hotararea devine irevocabila impreuna cu Incheierea de completare dispozitiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta comerciala de deschidere a procedurii de insolventa andreearoxanabunescu andreearoxanabunescu as dori sa stiu cand devine sentinta definitiva cu recurs in 10 zile data de instanta de contencios administrativ definitiva si irevocabila? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Arhivare dosar ioanandrei ioanandrei O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocavila ? sandry sandry buna ziua -in cazul unei sentinte care ramine definitiva prin nerecurare ,cind sau daca ea devine irevocabila ? tinind cont ca partile din cauza nu cer acest ... (vezi toată discuția)