avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... sentinta comerciala de deschidere a procedurii de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

sentinta comerciala de deschidere a procedurii de insolventa



as dori sa stiu cand devine sentinta definitiva cu recurs in 10 zile data de instanta de contencios administrativ definitiva si irevocabila?
mentionez ca termenul de recurs de 10 zile a fost depasit. sentinta devine de drept definitiva si irevocabila? sau mai trebuie facuta vreo documentatie.
imi puteti preciza unde ma pot documenta despre aceste aspecte.
Cel mai recent răspuns: andreearoxanabunescu , utilizator 11:27, 10 Mai 2010
Buna seara.
Hotararile judecatoresti in ceea ce priveste insolventa,sunt supuse recursului .
Legea 85/2006 reglementeaza aceste probleme .
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2010
Marius Bote, Practician in insolventa
buna seara,
daca in intervalul in care hotararea poate fi atacata cu recurs, nu s-a inaintat o astfel de cerere, hotararea devine irevocabila. puteti afla mai multe informatii la arhiva tribunalului care a pronuntat hotararea
Daca in termen de 10 zile de la comunicare nu este recurata sentinta de deschidere a procedurii de insolventa ramane definitiva si irevocabila.
Cerinta este trecerea celor 10 zile de la data comunicarii nu de la data pronuntarii
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2010
ContSters102066, utilizator
multumesc mult pentru raspunsurile oferite. inteleg ca sentinta nefiind recurata in 10 zile de la comunicare ea este deja definitiva si irevocabila. in aceasta situatie trebuie sa mai merg la registratura tribunalului sa depun cerere pentru legalizarea ei ca fiind definitiva si irevocabila urmand ca ei sa-mi dea raspunsul in urmatoarele 2 zile?
Daca va este de folos sa aveti aceste mentiuni pe ea da puteti sa mergeti la tribunal

Alte discuții în legătură

Sentinta irevocavila ? sandry sandry buna ziua -in cazul unei sentinte care ramine definitiva prin nerecurare ,cind sau daca ea devine irevocabila ? tinind cont ca partile din cauza nu cer acest ... (vezi toată discuția)
Arhivare dosar ioanandrei ioanandrei O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)