avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil din 2 joburi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil din 2 joburi

Buna ziua! Luna aceasta trebuie sa-mi depun dosarul pentru indemnizatia CC si am optat pentru 2 ani. Asta inseamna ca voi primi 85% din media veniturilor nete din ultimul an. Eu sunt angajata la 2 firme, la una full-time, la alta part-time. La cea full-time am un an vechime, in schimb la cealalta sunt angajata din mai, adica jumatate de an anterior nasterii. Asta inseamna ca se va calcula 85% din veniturile obtinute doar de la slujba full-time sau de la ambele?
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 15:00, 11 Februarie 2013
OUG 111/2010
art.13
(3) La stabilirea bazei de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile supuse impozitului realizate de persoana indreptatita, precum si veniturile aferente perioadelor asimilate prevazute la art. 2 alin. (5) si (6).

La calcului indemnizatiei se iau in calcul toate veniturile, si cele de la jobul full-time cat si cel part-time.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am mai multe locuri de munca primesc indemnizatie de 85% din toate veniturile salariale? FELICSMED FELICSMED Buna ziua, Eu sunt un tanar foarte activ, am doua locuri de munca full time. Intrebarea mea este: - in cazul in care iau eu concediu paternal voi primi 85% ... (vezi toată discuția)
Prenatalul se ia in considerare la determinarea indemnizatiei ccc? a21alex a21alex Buna ziua, stiu ca indemnizatia ce o va lua sotia pentru ingrijirea copilului timp de 2 ani, este 75% din media veniturilor impozabile obtinute in ultimele 12 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului just_hara just_hara Intrebarea mea este: -daca esti angajat cu jumatate de norma primesti indemnizatia de crestere a copilului in intregime, jumatate sau nu primesti ... (vezi toată discuția)