avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, consecinte, pedeapsa

Buna ziua, am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta si pe mine careva, pe data de 03.02.2013 am fost oprit de politia rutiera care au constatat ca am condus sub influenta bauturilor alcolice, mi s-a depistat 0.57 alcol in aerul expirat am fost dus la spitat si mi s-au luat de 2 ori ppobe de sange. cei de acolo mi-au spus ca am sa primesc rezultatele in maxim 3-4 zile de atuncea au trecut deja 10 zile si eu tot nu stiu nimica. puteti sa imi spuneti va rog daca trebuie sa platesc ceva inainte sa imi vina rezultatele si daca am vreo sansa sa ma aleg doar cu suspendarea permisului pe o perioada de 3 luni. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Christian945 , utilizator 06:01, 21 Septembrie 2021
va puteti astepta chiar la intocmirea unui dosar penal. o alcoolemie in aerul expirat de 0,57 poate corespunde cu o alcoolemie in sange de peste 0,80.
asa am citit si eu cum ca la probele de sange vine o valoare dubla fata de cea din aerul expirat. eu nu am avut nici un antecedent pana acuma sunt la prima abatere nu se poate face nimica sa nu se ajunga pana la proces si pana la dosar penal? mi s-a spus ca pot sa cer recalcularea probelor astea se pot face inainte sau dupa ce am primit rezultatele? pe langa asta cam cat ar mai trebui sa astept pana sa aflu valoarea care a fost depistata in probele de sange? multumesc anticipat
probele ar trebui sa se afle deja la dispozitia anchetatorilor asa ca incercati la politie sau parchet sa va interesati de ele si solicitati recalcularea.
am sa merg sa intreb de analize sa vad daca au sosit deja rezultatele la ele. Va multumesc frumos am sa revin cu un raspuns dupa ce aflu rezultatele care mi-au venit poate puteti sa ma indrumati si dupaia mai departe ce sa fac. Multumesc frumos
Va costa 160 lei analizele,daca nu le platiti dvs o sa dureze foarte mult pana sa se plateasca din fondurile ministerului,@ alv84 va spune ca va puteti astepta la dosar penal,eu va spun ca deja il aveti.

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Help!!! e posibil sa`mi faca dosar penal? lode123 lode123 salut!!! am o ingrijorare si va rog sa ma lamuriti:( am condus masina sub influenta bauturilor alcolice si am facut accident, f putin am avariat masinile... a ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie - recalculare johnny25 johnny25 am fost depistat cu 0.42 la aparat etilotest pe 10 ianuarie, am fost la spital unde mi s-au recoltat 2 probe de sange, rezultatul a fost prima proba 1.10 si a ... (vezi toată discuția)