avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, consecinte, pedeapsa

Buna ziua, am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta si pe mine careva, pe data de 03.02.2013 am fost oprit de politia rutiera care au constatat ca am condus sub influenta bauturilor alcolice, mi s-a depistat 0.57 alcol in aerul expirat am fost dus la spitat si mi s-au luat de 2 ori ppobe de sange. cei de acolo mi-au spus ca am sa primesc rezultatele in maxim 3-4 zile de atuncea au trecut deja 10 zile si eu tot nu stiu nimica. puteti sa imi spuneti va rog daca trebuie sa platesc ceva inainte sa imi vina rezultatele si daca am vreo sansa sa ma aleg doar cu suspendarea permisului pe o perioada de 3 luni. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Christian945 , utilizator 06:01, 21 Septembrie 2021
Pai am vrut sa zic am scapat fara executare dar mia anulat permisul oricum asa sunt legile ...pentru cei fara bani se aplica iar pentru cei cu bani scapa ...asta e cel mai bine este sa nu gresim sa avem deaface cu legea cu tribunalul cu politia ..multumesc acestui site si multumesc tuturor avocatilor si consilierilor care ne raspunde la greselile noastre si ne indruma .
asta ai adevarat dar.nu avem ce face daca asa se intapla in tara nostra
Buna ziua! In legatura cu probele de sange,unde ar trebui platite?
Mergeti la politie si spuneti ca doriti sa va platiti analizele si politistul care se ocupa de caz o sa va dea o "ordonanta" cu care mergeti la IML si platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Help!!! e posibil sa`mi faca dosar penal? lode123 lode123 salut!!! am o ingrijorare si va rog sa ma lamuriti:( am condus masina sub influenta bauturilor alcolice si am facut accident, f putin am avariat masinile... a ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie - recalculare johnny25 johnny25 am fost depistat cu 0.42 la aparat etilotest pe 10 ianuarie, am fost la spital unde mi s-au recoltat 2 probe de sange, rezultatul a fost prima proba 1.10 si a ... (vezi toată discuția)