avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda ISCTR
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda ISCTR

Buna ziua!
Situatia pe care v-o supun atentiei este urmatoarea: un conducator auto primeste amenda si i se suspenda dreptul de a utiliza vehicolul prin retinerea cretificatului de inmatriculare si a placutelor de inmatriculare, in urma unui control in trafic, datorita starii de uzura a unui cauciuc. Conducatorul auto vrea sa conteste procesul verbal de contraventie in termenul legal. Ce dovezi trebuie sa depuna la dosar pentru a demonstra ca sanctiunea primita a fost prea mare in raport de situatia de fapt?

Alte discuții în legătură

Control rar payty payty Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile pe care le am in cazul in care sunt oprit de un control facut de laboratorul mobil RAR. Sunt posesorul ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am cand sunt oprit de politia rutiera cand nu am incalcat nici o lege ? t_yahia t_yahia Ma intrebam ce as putea face daca ar fi sa ma opreasca [i]politia[/i] conducand, [b]fara sa fi incalcat vreo lege[/b]? #-o ([i]de exemplu un filtru de ... (vezi toată discuția)
Placute retinute transport ilegal de persoane cyan cyan In cazul transportului ilegal de persoane (L38/2003) se retin certificatul de inmatriculare si placutele urmand a fi restituite la cerere dupa trecerea unei ... (vezi toată discuția)