avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA SRLD
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA SRLD

Buna ziua,
O persoana fizica are un PFA si doreste sa fie asociat unic intr-un SRLD. Se poate?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:40, 18 Februarie 2013
Din punctul meu de vedere se poate, conform art. 2 lit. b din OUG nr. 6 / 2011 intreprinzatorul, anterior datei inmatricularii societatii in registrul comertului, nu a mai detinut si nu detine calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere ale unei intreprinderi constituite in Spatiul Economic European.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare srl-d ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua As dori sa stiu daca pot infinta o SRL-D daca am avut un PFA Vreau sa precizez ca pe PFA nu sa inregistrat activitate deloc (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d gioanag gioanag Buna ziua. O persoana care este autorizata ca si Persoana Fizica Autorizata poate sa isi deschida si un SRL-D, fara sa renunte la PFA? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Limitari la infiintarea srl d Ionel Manolache Ionel Manolache O persoana care este inregistrata la ONRC ca \\"administrator\\" al unui SRL si care nu a fost niciodata asociat intr-o societate comerciala, poate infiinta ... (vezi toată discuția)