avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare SRL-D

Buna ziua

As dori sa stiu daca pot infinta o SRL-D daca am avut un PFA

Vreau sa precizez ca pe PFA nu sa inregistrat activitate deloc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:29, 23 Februarie 2013
Puteti sa constituiti o SRL-D. Conform art. 2 alin. 1 lit. c din OUG nr. 6 / 2011 un dintre conditii este ca intreprinzatorul "anterior datei inmatricularii societatii in registrul comertului nu a mai detinut si nu detine calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere ale unei intreprinderi constituite in Spatiul Economic European".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa srld animis animis Buna ziua, O persoana fizica are un PFA si doreste sa fie asociat unic intr-un SRLD. Se poate? (vezi toată discuția)
Limitari la infiintarea srl d Ionel Manolache Ionel Manolache O persoana care este inregistrata la ONRC ca \\"administrator\\" al unui SRL si care nu a fost niciodata asociat intr-o societate comerciala, poate infiinta ... (vezi toată discuția)
Conditii infiintare srl d lauras70 lauras70 Buna ziua! Doresc sa infiintez un SRL-D si am citit OUG 6/2011. Totusi, ca si completare la acest OUG vine si legea 301/2011. Cei de la Reg Comertului ofera ... (vezi toată discuția)