Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor

O cunostinta buna a stat 2 ani cu copilul conform legii . Trebuia sa inceapa serv la data de 25 decembrie dar a inceput pe data de 6 ianuarie si pe 14 ianuarie a suferit o fractura mana ce necesita ingrijiri medicale si concediu medical pina la 28 februarie.Ieri a fost informata verbal de catre un sef ca postul se va restrucura si asta e . CE POATE FACE avand in vedere ca nu i s- a dat preaviz , avertisment etc ; :(teoretic pe 1 martie ar trebui sa inceapa serv .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:25, 21 Februarie 2013
Ramane la latitudinea angajatorului. Daca se desfinteaza postul atunci se desface contractul de munca.
Daca se desfiinteaza postul atunci va fi concediata cu art.65 din Codul muncii si va putea beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor elena87 elena87 O cunostinta buna a stat 2 ani cu copilul conform legii . Trebuia sa inceapa serv la data de 25 decembrie dar a inceput pe data de 6 ianuarie si pe 14 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac pentru a beneficia de somaj? stan lucian stan lucian din motive economice firma isi muta punctul de lucru de la CALARASI la BUCURESTI ,patronul anuntindu-ma de preaviz,in acelasi timp spunindu-mi ca nu poate sa ... (vezi toată discuția)
Desfintare post reintoarcere din cic Andreea Socaci Andreea Socaci Buna ziua, Numele meu este Andreea Socaci si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii. In prezent sunt in CIC, data reintoarcere la munca trexuta ... (vezi toată discuția)