Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire minor

Buna ziua,
Copilul meu care are 14 ani l-a mostenit pe sotul meu alaturi de mine si am vandut 1 ha de teren arabil ca sa platesc niste datorii dar vreau sa scot ce este pe cec-ul copilului ca sa platesc cheltuielile de intretinere la apartamentul in care locuim si nu stiu cui trebuie sa ma adresez pentru asta.Mentionez ca apartamentul in care locuiesc cu fiul meu apartine in egala masura mie cat si lui.1/2 eu si 1/2 fiul meu.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 16:57, 24 Februarie 2013
Va trebui să obţineţi încuniinţarea celor de la Autoritatea tutelară, care vor aprecia dacă este oportun şi în beneficiul minorului, ca suma de bani respectivă să fie scoasă şi cheltuită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitor minor grigorem grigorem Buna ziua, Am si eu o problema daca ma poate lamuri cineva: - Eu si eu fratele meu mai mic am mostenit drepturile mamei noastre decedate al unui apartament ... (vezi toată discuția)
Drepturi tutore office1zoran office1zoran Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile tutorelui dupa ce obtine hotararea judecatoreasca definitiva? Sunt interesat daca poate vinde un bun imobil a ... (vezi toată discuția)
Locuim separat dar n-am divortat - drepturile tatalui river river Sunt casatorit din 2004 cu persoana nepotrivita cu care am o fetita de 1 an. De 2 luni sotia a plecat cu copilul la parintii ei in urma certurilor dintre ... (vezi toată discuția)