Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de la primarie

Buna ziua,
cineva mi-a zis ca pot beneficia de un ajutor de la primarie daca am 3 copii minori.
As vrea sa stiu in ce conditii se acorda acest ajutor si ce documente sunt necesare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:03, 26 Februarie 2013
Intrati pe
[ link extern ]
si ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu tulburari psihice, Voronet Voronet Buna Ziua, O persoana cu dezabilitati psihice (schizofrenie) care nu a fost angajat si nu a lucrat,poate beneficia de ajutor social? Ce documente ii sunt ... (vezi toată discuția)
Conditii si documente ajutor social petrovantea12 petrovantea12 Buna ziua! care sunt conditiile pentru a beneficia de ajutor social? Dar documentele pentru intocmirea dosarului? Multumesc! (vezi toată discuția)
Ajutor social gravida fara loc de munca ana0211 ana0211 Buna ziua. Sunt gravida în 6 luni, nu am loc de munca de câteva luni (căci nu angajează nimeni femei însărcinate) și sunt necăsătorita. Locuiesc ... (vezi toată discuția)