Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social gravida fara loc de munca

Buna ziua. Sunt gravida în 6 luni, nu am loc de munca de câteva luni (căci nu angajează nimeni femei însărcinate) și sunt necăsătorita. Locuiesc în alt oraș decât cel din buletin dar același județ, împreună cu logodnicul (rămas și el fără loc de munca de câteva luni) și părintii lui. Ai lui muncesc amândoi dar majoritatea banilor se duc la banca pt plata unui credit făcut acum câțiva ani. Acestea fiind spuse, întrebarea mea este următoarea: ca femeie gravida pot beneficia de ajutor social? Si dacă răspunsul este da, care sunt condițiile și actele necesare? Si dacă pot primi ajutor social și după ce nasc, având în vedere ca nu pot beneficia de ICC. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:16, 19 Iulie 2014
1. Luati legatura cu Primaria.

2. Intrati pe:
[ link extern ]

3. Ce scrie acolo este valabile pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie maternitate/concediu de maternitate akna akna Buna ziua! As dori ca sa imi explicati \\"babeste\\" daca in urmatorul caz pe care il voi detalia mai jos; cea in cauza poate primi indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pentru gravide fara loc de munca IuliaBrumarel IuliaBrumarel Buna. Recurg si la acest site in speranta ca ma va lamuri cineva cu niste informatii corecte. Eu si partenerul meu de viata nu suntem casatoriti inca,dar ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala ioana79 ioana79 Buna ziua as dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatorul caz:pana in urma cu 3 luni am beneficiat de alocatie monoparentala.Eu am adresa din ... (vezi toată discuția)