avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FIrma nou infiintata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FIrma nou infiintata

Ce declaratii trebuie sa depuna o firma infiintata la data de 13-02-2013 in conditiile in care activitatea firmei va incepe peste aproximativ 2 luni ?
Precizez ca firma e neplatitoare de TVA.
Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
Seel, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:55, 27 Februarie 2013
Fiind nou infiintata trebuie sa platiti impozitul pe venitul microintreprinderilor de 3%. Ati depus formularul 010 pentru deschiderea vectorului fiscal, la finante? Acest impozit il declarati in declaratia 100 la trimestru. Declaratia se depune pana pe 25 aprilie a lunii urmatoare incheierii trimestrului. Tot pana atunci se face si plata.
Declaratia 100 o puteti depune dumneavoastra la ghiseu pe cd si tiparita sau s-o trimiteti prin internet cu semnatura electronica, daca aveti achizitionat certificatul de semnatura electronica sau sa platiti catre o persoana sau firma care acest certificat.
Cand veti avea si primii angajati cu contract de munca va trebuie sa depuneti inca odata formularul 010 pentru a completa cu impozitele si contributiile sociale pe care va trebui sa le platiti pentru acestia si sa depuneti declaratia 112 numai prin internet. Tot atunci va trebui sa completati si sa trimiteti revisalul (cu informatiile despre contractele de munca).
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Firma noua neplatitoare de tva si cu impozit pe venit mariusscr mariusscr Buna ziua As dori daca se poate sa imi spuneti o firma nou infiintata in 2016, neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit, ce declaratii trimestriale trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit firma noua rebecavalentina rebecavalentina Dragii mei, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am o firma nou infiintata. In luna septembrie sunt taxele onrc si notar, depunere capital social. ... (vezi toată discuția)