avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe venit firma noua
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit pe venit firma noua

Dragii mei, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am o firma nou infiintata.
In luna septembrie sunt taxele onrc si notar, depunere capital social. Certificatul de inmatriculare e pe octombrie. La administratie am de pus 098 si am luat Reg unic. Am vrut sa depun 010 si nu mi l-a primit. Tva imi iese maine si sunt declarata la trimestru. Sunt cu impozit pe venit 3% (asa mi-a zis la administratie) Intrebarile mele sunt:
1) Trebuie sa depun ceva, vreo declaratie pentru luna septembrie in ciuda faptului ca certificatul de la onrc are data de 02.10?
2) Ce declaratii trebuie depuse si cand pentru firma noua?
Va multumesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: rebecavalentina , utilizator 22:17, 26 Octombrie 2013
Actele sunt din octombrie, deci pentru trimestrul III care are termen de depunere 25 octombrie, nu aveti nimic de depus.
Pentru trimestrul IV 2013 cu termenul de depunere si de plata 25 ianuarie 2014, veti depune declaratia 100 cu impozitul pe venitul microintreprinderilor de 3%, declaratia 300 cu decontul de tva si 394 cu facturile.
Le puteti depune direct la ghiseu, pe CD si in format tiparit pe hartie, doua exemplare.
Plata o faceti direct la ghiseu folosind doua foi de varsamant.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintata Seel Seel Ce declaratii trebuie sa depuna o firma infiintata la data de 13-02-2013 in conditiile in care activitatea firmei va incepe peste aproximativ 2 luni ... (vezi toată discuția)
Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Firma noua neplatitoare de tva si cu impozit pe venit mariusscr mariusscr Buna ziua As dori daca se poate sa imi spuneti o firma nou infiintata in 2016, neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit, ce declaratii trimestriale trebuie ... (vezi toată discuția)